Shellac en manicure

Shellac en manicure
Een manicure behandeling met het opbrengen van de zeer speciale lak van Shellac voor onverwoestbare mooie nagels.
prijs: € 40,00

Book online here

Shellac is een volledige nieuwe service! Géén vervanger van nagellak en géén vervanger van kunstnagelbehandelingen. Shellac is een nieuwe categorie.

Wat is Shellac?
Shellac is een hybride nagellak, die je draagt als gel. De perfecte combinatie van de Brisa UV-gel en de Shellac nagellak met verschillende fenomenale kleuren. Deze blijven gegarandeerd 2 weken lang schitterend resultaat op de nagels geven.

Hoe wordt Shellac aangebracht?
Shellac wordt aangebracht als een lak – dus geen potjes – alleen een flesje en een kwastje. Shellac is te verwijderen in 10 minuten! Shellac wordt UV uitgehard, dus geen droogtijd. Het is dun en flexibel als lak, het ziet er niet alleen natuurlijk uit, het biedt ook een sterke, natuurlijke bescherming voor je nagels. Het resultaat? 14 dagen lang een fantastische hoogglans die je niet wil opgeven!

Hoe wordt Shellac verwijderd?
Net zo revolutionair is de manier waarop Shellac op een zachte en gemakkelijk manier wordt verwijderd. Shellac remover wraps bevatten een geïntegreerd katoenen kussentje, dat voorkomt dat vingers en huid aan aceton worden blootgesteld door de aceton alleen op de nagels te concentreren. Dankzij de zelfklevende strookjes blijven de wraps elke keer goed op zijn plaats. Niet weken, vijlen of frezen. WRAPPEN, en klaar!